Julemirakel: Svett seier med ti mann

Legendarisk borteseier av Grimsby som vinner 2-1 mot Exeter. Det var vår første seier her siden 1979!
Et skadepreget Grimsby tok ledelsen noe mot spillets gang da Luke Hendries innlegg ble halvklarert til Martyn Woolford som var dødelig fra skrå vinkel.
God forsvarskamp av Grimsby. Når ikke McKeown var der ble det blokket av utespillere. Exeter hadde også en goal avblåst for offside.
Jobben ble vanskeligere etter 51 minutter da Alex Whitmore ble utvist for en tofotstakling. Dermed måtte man avslutte med ti mann. Inn i midtforsvaret kom 17-åringen Mattie Pollock.
Etter et massivt press utlignet Jayden Stockley til 1-1 etter 77 minutter, men Ahkeem Rose gikk rett opp og skaffet oss en straffe like etter. Mitch Rose ble byttet inn og satte straffesparket. Nye utrolige redninger av McKeown fulgte i denne heroiske forsvarskampen.
Dette er en kamp som vil bli husket i tiår. For en laginnsats av spillerne!

Exeter – Grimsby 1-2
St James Park, 4956 tilskuere

Mål: 0-1 Martyn Woolford (Hendrie) 14′, 1-1 Jayden Stockley 77′, 1-2 Elliot Embleton (str) 79′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 27. Luke Hendrie, 2. Reece Hall-Johnson, 25. Alex Whitmore, 19. Andrew Fox – 17. Harry Cardwell, 22. Elliot Embleton, 7. Jake Hessenthaler (8. Mitch Rose 79′), 15. Harry Clifton, 16. Martyn Woolford (31. Mattie Pollock 51′) – 39. Wes Thomas (21. Ahkeem Rose 75′). Innbyttere: 4. John Welsh, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley, 30. Ben Pringle.

Gult kort: Martyn Woolford 9′, Luke Hendrie 72′
Rødt kort: Alex Whitmore 51′

Charles Vernams (kne), Akin Famewo (hamstring), Danny Collins (lår), Jordan Cook (syk?) og Elliott Whitehouse (korsbånd) er ute. Louis Robles har blitt frigitt. Sebastian Ring er med på turen, men er ikke spilleklar. Juniorspissen Rumarn Burrell var også med på bussen sørover, men sitter på tribunen.