Førstereisgutten

Sebastian Ring var med på bussen og overnattet i Exeter for å bli kjent med sine nye kolleger og rutinene rundt trening og kamp. Før kampen varmet han også opp ute på St James Park-matta i en lånt shorts fra skadde Harry Davis. Under kampen satt han sammen med de andre innbytterne på benken.

Svensken trente litt med klubben før jul og deltok også på økta man hadde da man rastet i Birmingham på fredagens lange busstur. Før det har han hatt få fotballøkter siden den svenske sesongen sluttet 11. november.

Etter lørdagens kamp fikk manager Michael Jolley mange spørsmål rundt Ring, både fra BBC Radio Humberside, Grimsby Telegraph og klubbens offisielle nettside gtfc.co.uk.

«Jeg syns Sebastian er en god spiller, men vi kan ikke forvente for mye av han for tidlig da sesongens hans sluttet tidlig i november. Vi må nok kjøre han gjennom en liten mini-preseason for å få han opp i kampform, slik at han kunne ha kommet rett inn i en kamp som dette,» fortalte manager Michael Jolley til klubbens hjemmesider etter en heseblesende 2-1 seier over Exeter.

Men det haster med å få han klar. Grimsby har nemlig enorme skadeproblemer, på lørdag ble også stopperen Alex Whitmore utvist for en tofotstakling.

«Ja, det er sant. Vi må få han klar så raskt som mulig. For vi trenger alle friske spillere som overhode mulig. I dag manglet vi selvsagt Harry Davis, Danny Collins og Akin Famewo fra våre bakre rekker. Så vi er fornøyde med å ha Sebastian hos oss og vi ser frem til å jobbe med han. Over medium eller lang sikt så mener jeg at folk vil se at vi har signert en god spiller og en som kan hjelpe laget.»

Stemningen på lagbussen nordover i går kveld var særdeles god og spilerne kunne lese skryt om seg selv på twitter og instagram helt til dem gikk i seng sent i natt.

Neste kamp for Grimsby er tirsdag 1. januar klokken 14:00 hjemme mot Mansfield. Nå ventes det at tribunene vil fylles opp etter fire strake seire i serien og generell fotballfeber i fiskeribyen med en forestående FA cupkamp mot Crystal Palace neste helg.

Det kan bli vanskelig å få Ring klar til kampen mot Mansfield. Overgangsvinduet åpnes nemlig på kampdagen og spilleren må registreres dagen før kamp, noe som kan bli teknisk vanskelig skal vi tro Sam Strandt som jobber i klubben og postet dette på twitter.

Det går dermed mot mulig debut for Ring på Selhurst Park mot et Crystal Palace som trenes av tidligere Örebro trener Roy Hodgson. Kampen vil bli vist i Norge på Viasat 2, i Danmark på TV3Sport og i Sverige på Eurosport Player, samt en rekke andre steder i verden inkludert den amerikanske giganten ESPN+. Hvem sa at Sebastian har signert for en bakgårdsklubb?

Michael Jolley tror Ring kan rekke å være i troppen mot Crystal Palace. «Jeg tror han vil være klar til da,» sa treneren til BBC Radio Humberside. «Men jeg er ikke den rette personen til å svare på det. Så lenge han blir signert i tide og får internasjonal klarering og alt slikt går i orden vel da blir han klar til cupkampen.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.