Pollock fikk sin debut

17 år gamle Mattie Pollock fikk sin etterlengtede debut mot Exeter. Samtidig ble han den første spilleren født på 2000-tallet som fikk en seriekamp for Grimsby Town.

Født 28. september 2001 var han kun 17 år, 3 måned og 1 dag gammel da han entret banen. I klubben sammenlignes han allerede med vårt forrige store stoppertalent Ryan Bennett, som debuterte for Grimsby 17 år, 1 måned og 1 dag gammel.

Pollock startet ungdomskarrieren i Leeds United, men har hatt en fantastisk utvikling siden han kom til Grimsby. Allerede som U16-spiller debuterte han på reservelaget til klubben.

Å komme inn som stopper i League Two som 17 åring er ganske røffe saker, men han har fysikken til et beist og gjorde sine saker glimrende. På tribunen satt en stolt far Jamie Pollock som hadde en strålende karriere i Premier League. På tampen av sin karriere trente han faktisk med Grimsby Town i 2002, men han valgte isteden å spille i non-league og jobbe i familiens glassmesterfirma.

Poden var strålende fornøyd etter å ha gjort sin debut og virket rett og slett rørt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.