Rykte avbekreftet


Fredag ble den kontraktløse finske spissen Eero Markkanen linket til Grimsby av lokalavisa Grimsby Telegraph. Etter hva vi kjenner til skal dog spissen ha kommet til enighet med en annen klubb. Muligens er denne klubben indonesiske PSM Makassar, da mediene der sier han har vært i samtaler. Eero ble også linket til klubber i Sverige og Polen.

Ryktet oppstod da spillerens agent uttalte seg til en tweet på nettet. «Jolley har lenge vært etter Eero,» svarte Jonne Lindblom på twitter her!

Eero Markkanen er en 197 cm høy spiss som har hatt en noe omflakkende karriere. Han ble i sin tid signert til Real Madrid og spilte for deres B-lag under Zinedine Zidane.

Eero fikk ettersigende sparken etter å ha kommet tilbake fra ferie 18 kilo over matchvekt. Spilleren ga raskt tilsvar med å legge ut en tweet.

Etter hva vi erfarer var ikke linken helt tatt ut av løse luften. Spillerens agentbyrå representerer nemlig Jolley. Vi forstår det var samtaler mellom Jolley og Markkanen både sist sommer og nå i vinter.

Av andre spisser som har blitt nevnt på ryktebørsen nevner vi Denni Avdic og Daniel Agyei.


















Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.