Reisebrev fra Geir

Spillertunnelen ut til gressmatta. Her har det gått store legender som Clive Mendonca, John McDermott og Geir Myklebust, men også andre lags stjerner som Gary Lineker, Glenn Hoddle og Alan Shearer.


Geir Myklebust er i Grimsby denne uka og bistår den norske prøvespilleren Paul Endre Ullenes (16) som håper på kontrakt med Grimsby U18! Under følger hans reisebrev. Sjekk også ut hva klubben skriver om prøvespillet her!

I dag har det vært en begivenhetsrik dag. Først fikk vi en omvisning på Blundell Park og fikk se alt fra de viktorianske garderobene og dusjene (fra 1901?) til managerens kontor.
Som den moderne manager han er, så er Michael Jolley aldri på kontoret annet enn når Grimsby spiller hjemmekamp. Ellers er han ute på treningsanlegget Cheapside med spillerene og gjør alle sine affærer derfra, inkludert signering av nye spillere.
Jeg fisket litt rundt om hva de som jobbet internt i klubben syntes om Jolley, og fikk vite at mitt inntrykk stemte: han er umåtelig populær blant de som jobber for klubben og har gjort en rekke endringer i kulissene til det beste for Grimsby Town. Et eksempel jeg fikk er at mens Paul Hurst knapt nok kastet et blikk på de som jobber frivillig med å ordne drakter for klubben, så er Jolley en manager som tar seg umaken med å krysse gata for å hilse på disse og slå av en prat. Sånt noe liker vi jo å høre, og min «man-crush» for mannen blir ikke mindre av slikt.

Blundell Parks garderobe finner man i Main Stand, som ble åpnet i 1901 og regnes for å være den eldste tribuneseksjonen som ennå er i bruk i det profesjonelle ligasystemet.
Michael Jolleys spartanske kontor som har sett helt likt ut i flere tiår. Ikke mye overdådig luksus her!

Etter en rask lunsj på Steels Corner House og landets beste og største porsjon Fish & Chips (En «small» haddock holder i massevis), ble vi hentet av juniorlagstrener Callum Lester (No relation) og vi kjørte til Hull for at Paul Endre skulle få vise seg frem i sin første kamp. Det var et lag fra Grimsby sammensatt med spillere som overlevde vrakingen av de som ikke er gode nok ved juletider + en del nye juniorer og prøvespillere. Disse skulle møte et lag sammensatt med de beste spillerne fra hele distriktet Humberside. De beste fra diverse skolelag og en del andre av de beste spillerne for øvrig.

Ikke akkurat Hundvåg stadion dette her, Paul Endre Ullenes?

Det var en ganske kjølig kveld og det skulle spilles 3 x 30 minutter. Dessverre fikk Paul en føling med en mulig tidligere skade etter 40 minutter og måtte gå av banen. Han skal bli sett på av fysio Helen Greensmith i morgen, og forhåpentligvis vil han kunne trene på onsdag igjen.

Det jeg kan rapportere om fra kampen er at den endte 2-2 og at Paul Endre holdt nivået de andre hadde. Han var rolig med ballen og fikk vist frem en del ferdigheter rent ballteknisk som gjorde at Callum Lester sa at han hadde likt det han hadde sett og skulle ønske han hadde fått sett enda mer av ham, noe skaden dessverre umuliggjorde. Paul Endre fikk også vist at han har en god evne til å plassere seg riktig på banen, så alt i alt tror jeg vi kan si at han gjorde en god figur.

Jeg håper nå at han blir spilleklar i løpet av uken slik at han kan delta for fullt igjen når Grimsby møter Scunthorpe på lørdag. Vi har kost oss i Grimsby og kan anbefale andre å ligge på Premier Inn i Cleethorpes – et rimelig hotell med en god standard og veldig bra frokost på restauranten rett ved siden av.

Fra venstre – Geir Myklebust, Paul Endre Ullenes og Frode Ullenes.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.