Hva er den lukten?

Grimsby sniker seg stadig oppover på tabellen. I dag tok man sin tredje strake seier på overbevisende vis.
Vi fikk en pangstart da Wes Thomas headet inn Luke Hendries innlegg allerede etter 9 minutter.
Grimsby fikk ballen til å rulle og Yeovil hang ikke med. Etter 35 minutter doblet man da Jordan Cooks innlegg ble satt inn i eget mål av Adel Gafaiti foran en vendtende Thomas. Det kunne faktisk ha stått 0-3 til pause da Wes Thomas kom alene mot keeper, men satte over.
I andre omgang var Yeovil mer med i starten, men da dem ble redusert til ti mann etter 63 minutter føltes man trygge.
Kristian Dennis viste klasse da han lobbet inn 0-3 etter 87 minutter, før det hadde Grimsby hatt svære sjanser for Hendrie og Embleton.
Helt på tampen fikk Yeovil et trøstemål, men da var spenningen allerede over.
Flott opptreden av Grimsby som reduserte spranget opp til Play Off fra ti til åtte poeng.

Yeovil – Grimsby 1-3
Huish Park, 2692 tilskuere

Mål: 0-1 Wes Thomas (Hendrie) 9′, 0-2 Selvmål (Cook) 35′, 0-3 Kristian Dennis (Clifton) 87′, 1-3 Alex Fisher 90′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 2. Reece Hall-Johnson, 5. Ludvig Öhman, 6. Danny Collins – 27. Luke Hendrie, 22. Elliot Embleton, 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford, 3. Sebastian Ring (25. Harry Davis 84′) – 39. Wes Thomas (15. Harry Clifton 74′), 11. Jordan Cook (8. Kristian Dennis 74′). Innbyttere: 4. John Welsh, 18. Charles Vernam, 23. Sam Russell, 24. Alex Whitmore.

Gule kort: Jake Hessenthaler 74′, Luke Hendrie 77′, Elliot Embleton 91′

Her er James McKeown og Harry Davis tilbake fra suspensjoner. Harry Clifton skal ha trent hele uka. Uten nye skadeproblemer kan det bety at store navn ikke en gang får plass i troppen. Elliott Whitehouse er langtidsskadd, men gjør god progresjon etter sin korsbåndoperasjon.