Silly Season


For en rolig sommer det har vært fra Grimsby Town!

Når vi skriver 10. juni har det ikke kommet inn en eneste ny signering. Nå skal det sies at manager Michael Jolley har fått formet troppen i sitt bilde og fjernet «daukjøttet». Jeg vil derfor påstå at vi har et brukbart lag allerede nå. Spesielt med tanke på at Elliott Whitehouse skal være klar igjen etter alvorlig kneskade, han blir som en ny signering for oss.

Totalt teller troppen 18 spillere, hvorav tre er keepere. Vi antar at Jolley ønsker en tropp på rundt 23- 24 spillere, noe som etter lett hoderegning vil tilsi 5-6 signeringer i løpet av sommeren.

Mitt foretrukne lag per 10. juni 2019:

1. James McKeown
27. Luke Hendrie – 24. Harry Davis – 5. Ludvig Öhman – 3. Sebastian Ring
20. Max Wright – 7. Jake Hessenthaler – 10. Elliott Whitehouse – 15. Harry Clifton
11. Jordan Cook – 18. Charles Vernam
Innbyttere: 17. Harry Cardwell, 21. Ahkeem Rose, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley, 30. Jock Curran, 31. Mattie Pollock, 32. Brandon McPherson.

Michael Jolley holder sine hemmeligheter tett til brystet, selv spillerne aner ikke hvem som er på vei inn, noe Jordan Cook bekreftet i et intervju nylig.

Ryktebørsen stopper ikke av den grunn. Matt Green, Lee Angol, James Hanson og Moses Ogbu er navn som trekkes frem uten særlig begrunnelse. Lista fortsetter med Sam Habergham, David Jones, Matty Stevens, Tyler Garrett og Ryan Edmondson.

Fra før har det blitt bekreftet interesse for Andy Cook og Jamie Devitt hos BBC.

En spiller som kan bytte klubb i sommer er tidligere leiesoldat Elliot Embleton, han har ikke ville forlenge med Sunderland. Embo har nok ikke blitt garantert spilletid i storklubben Sunderland, det fikk han i Grimsby hvor han trivdes veldig godt. Spørsmålet er om Grimsby kan betale ut treningskompensasjon da Sunderland har rett på penger for spillere under 23 år som er tilbudt kontrakt.

Av viktige datoer fremover

så vil man lørdag 15. juni slippe de nye draktene i storstilt stil, bare så synd at den nye designen allerede har blitt avslørt av en fan som delte bilder fra en fotosession.

så kan man torsdag 20. juni få se terminlista for League Two. Når spilles lokalderbyet mot Paul Hursts Scunthorpe?

så returnerer spillerne til treningsfeltet onsdag 26. juni. Her er vi spent på om formen har latt seg påvirke av feriering.

Ellers gratulerer vi Harry Clifton med sin landslagsdebut for Wales U21 mot Albania. Harry kom inn  i pausen på stillingen 0-0, men laget tapte 2-1 når han var på banen. Klubben har samtidig bekreftet at Ahkeem Rose er på landslagssamling med Jamaicas OL-satsning U23, her skal det også spilles et par treningskamper som vi mistenker er av det uoffisielle slaget litt under radaren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.