Sommerens andre signering


Grimsby har gått for kvalitet foran kvantitet denne sommeren.

Tirsdag klokken 13:00 ble det kjent at spissen James Hanson har signert et toårskontrakt for fiskerne. James var sist å se i AFC Wimbledon, men avstand til kjæreste og unge ble så lang at han ønsket seg tilbake til nord-England.

Var for liten for Huddersfield og «måtte» jobbe på supermarket
31-åringen er født i Bradford og spilte aldersbestemt for Huddersfield, men ble frigitt som 15-åring for å være for lav.
Da er det ironisk at han nå er 193 cm høy på sokkelesten.
Bradford tok sjansen på talentet og han var der ut juniortida.

James hadde en slow start på karrieren da han i starten spilte seniorfotball for Eccleshill og Guiseley samtidig som han jobbet på supermarkedet i Idle, Bradford.

Etter 44 mål på 91 kamper for Guiseley var han i 2009 tilbake i ligafotballen som 21-åring da han signerte for Bradford.

Hanson var på Valley Parade fra 2009 til 2017 og scoret 77 mål på 83 kamper. Høydepunktet her var nok han skjøt laget sitt til Ligacup-finalen i 2013.
Han spilte flere sesonger i League One til gode kritikker.

I 2017 signerte han for Sheffield United og han fikk sin debut i Championship i november samme år.
Grunnet lite spilletid ble han leid ut til Bury våren 2018.

Foran forrige sesong signerte han for AFC Wimbledon. Her spilte han så lenge han var skadefri. Klubben gikk med på å frigi han forrige uke grunnet hjemlengsel og spekulasjonene om en overgang ble ikke mindre da folk fortalte de hadde spottet giganten i korridorene på Blundell Park.

For en drøy uke siden ble det klart at vi har signert spissen Matt Green.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.