Henter råskinn

Grimsby har hentet råskinnet Richard Brodie på lån fra Crawley ut sesongen. Spissen har spilt høstsesongen for Morecambe i League Two.

25-åringen er klar for lørdagens kamp mot Hereford.

Brodie var svært god for York for noen sesonger siden. Han har også rykket opp fra Conference de to siste sesongene både som Crawley og Fleetwood-spiller. Om han finner tilbake til den formen har Grimsby virkelig gjort et varp i kampen om opprykk.

Minus er at han kjent for å være en virkelig hardhaus og har fem røde kort gjennom karrieren.

Trolig er dette kroken på døra for en avtale med Ross Hannah som skal ha vært veldig grådig i sitt lønnskrav. Michael Rankine har også returnert til Aldershot, han var ikke interessert i en måneds forlenging. Anthony Elding synes å gå til Preston permanent, men PNE har god tid da de spiller FA-cup i helgen. Elding trener fortiden med GTFC.

Ellers spiller Nathan Pond på lørdag sin siste kamp for Grimsby i denne omgang. Han er litt mer positiv om å bli i klubben, men man har jo fått ny trener i Fleetwood nå så han vil trene der et par uker først.

Unge Adam Drury som Manchester City hentet fra Grimsby som 13-åring har signert en måneds lang låneavtale med Burton.

Den 19 år gamle kantspilleren har blitt trent av Attilio Lombardo i City hvor han er på en Scholarshipkontrakt. Han har ti kamper for City i U21-serien samt fem kamper i NextGen-serien mot europeiske storklubber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *