Sommerens fem første signeringer

Grimsby har nå gått igjennom sine covid-protokoller og startet å trene som normalt. Lørdag hadde man også en internkamp hvor de nye signeringene fikk vist seg frem. Her var det nok også en del prøvespillere uten at Ian Holloway ville si hvor mange under sitt lørdagsintervju med BBC Radio.

Fem nye spillere inn denne uken og flere skal det bli. Man står ovenfor en kanonhard sesong hvor tre kamper i uka blir normen, ja med litt dårlig vær eller noen voldsomme resultater i cupen kan man raskt se Grimsby spille fire kamper på en uke!

Så hvem er de? Vi har studert de fem nye.

Bilel Mohsni
Franskfødt stopper med landskamper for Tunisia. Trettitreåringen har spilt på det høyeste nivået i Skottland for både Glasgow Rangers og Dundee United.
Kan også spille som defensiv midtbane og spiss.
Ledertype, men også noe hissig av seg. I Glasgow Rangers fikk han i sin tid en 7 kampers karantene for en voldsom klinsj med et par Motherwell-spillere.
Ian Holloway har hatt et godt øye til spilleren i en rekke år og i mars var Mohsni på prøvespill med klubben. En overgang falt i grus da grunnet pandemien, men 11. august signerte han altså en ettårskontrakt.

Ira Jackson Jr.
Som Bilel er han sterkt religiøs. Spiss fra de lavere divisjoner som har spilt deltid. Basert på «youtube footage» er han litt uvøren i stilen, men har de fysiske forutsetningene om Holloway får skikk på han.
Kommer fra Isthmian League-klubben Folkestone Invicta. Så bler et steg opp for 23 åringen. Kjappe bein og scoret 26 mål forrige sesong. Spiss, men kan nok også spille bredt i 4-3-3?
Gikk gradene i Dover og fikk prøvd seg på nivå fem der, men ble leid ut før han siden tok runden selv ofte på nivå syv og der omkring. Fjorårssesongen må regnes som hans gjennombrudd. Imponerte Holloway såpass under prøvespill at han fikk en toårskontrakt med opsjon for ett år til.

Montel Gibson
Som Ira snakker vi her om en spiss som har gjort det bra i de lavere divisjoner. For Halesowen Town nettet han 31 mål på 46 kamper forrige sesong. Tjuetoåringen fått en treårskontrakt i Grimsby.
Montel startet karrieren i Highgate United, Notts County la merke til han og ga han sin League Two debut som 18-åring. Ble siden leid ut og da startet en karrierevei nedover i systemet. Får nå en litt for kort preseason til å tilpasse seg fulltidsfotball, men får nok et eget opplegg av fysisk trener Greg Howard, så må nok sees på som et langtidsprosjekt.
Igjen en religiøs type skal vi tro twitterfeeden.

George Williams
Selve rosina i pølsa. Kanskje sommerens til nå sterkeste signering av Holloway? Offensiv midtbanespiller med landskamper for Wales, kanskje en erstatter for typer som Charles Vernam og Billy Clarke? Ble frigitt av Forest Green Rovers i sommer etter at han fikk sesongen spolert med en brukken fot påført av Zak Mills.
24-åringen gikk gradene i MK Dons og fikk sin A-lagsdebut der allerede i 2011 som 16-åring!  Ble så snappet opp av Fulham hvor han fikk kamper i Championship, men enda flere i Premier League 2.
Målfarlig type som under sin tid i Fulham blant annet ble leid ut til den skotske toppserien og St. Johnstone FC før han gjorde en permanent overgang til FGR i 2018.

Alhagi Touray Sisay
20 år gammel spanjol hentet fra walisiske Aberystwyth Town.  Høyreist spiss på 193 cm som fikk ettårskontrakt, med forbehold om internasjonal klarering.
Hadde forrige sesong flere prøvespill med markante klubber som Stoke, Hearts og Hull. Hull var nok nærmest en overgang og han fikk en U23-kamp der på prøvespill. Hans opprinnelige klubb ville ha kompensasjon for den unge spilleren, så isteden endte han opp i den halvprofesjonelle Cymru Premier på en kortidskontrakt.
Litt vanskelig å finne bakgrunnshistorien til Alhagi i Spania, men dette er nok en budsjettsignering hvor man ser et potensiale ved å foredle han?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *