Slik gjorde spillerne det

Vi vurderer dagens innsats ut i fra en litt kronglete stream.

Grimsby (4-3-3):
1. James McKeown – ble testet to-tre ganger og holder nullen på en heller rolig dag. 7p

8. Elliott Hewitt – har tatt av 12 kilo i løpet av den 5,5 mnd lange fotballpausen. Det syntes. Var et aktivum på vår høyreside. 8p
6. Luke Waterfall – sterk og stødig som stopper. Vil få sterk konkurranse i år og må være skjerpet for å holde ute Bishni og Öhman som stod over i dag. 6p
4. Mattie Pollock – kåret til kampens beste spiller av den lokale TV-produksjonen. Scorer også et mål. Har utviklet venstrefoten i avbrekket. Synes å beholde fokuset selv om han i det siste har blitt linket til langt større klubber. 8p
3. Joey Hope – trygg labb. Gjør det enkelt og gjør få feil, selv om Cleethorpes største sjanse startet på hans side. Lite med fremover. 6p

14. Harry Clifton – lå til høyre på vår midtbanetrio. Jobber knallhardt og er effektiv i spillestilen uten å briljere med fiksfakseri. Gjør den usynlig jobben ved å dekke store rom, men vi savner noen offensive bidrag. 7p
5. Chris Paul – godkjent prøvespill. Defensiv midtbane. Presise pasninger langs banen og så alltid ut til å ha god tid. Bra taklingsstyrke, ikke et ekstremt tempo. Minnet litt om Alan Pouton for dem som har 90-tallsreferansene inne. Godt skolert i Tottenham og QPR, men var sist å se i  Havant og Waterlooville. Nord-Irens store anvendelighet (kan spille i forsvar) kan være et stort pluss skule man velge å signere han. 7p

10. George Williams – et mål og en målgivende i debuten lar seg høre. Grunnet skader må han spille i midtbanetrioen her, men er nok enda bedre som venstrekant? Imponerende frisparkfot, har en internasjonal dupp på skudda som overlistet keeperen på 0-1 etter fem minutter. 8p

20. Joe Starbuck – supertalentets gjennombrudd på førstelaget? Tilbake i en offensiv høyrekantrolle etter at han i fjor ble omskolert til back. Har vokst på seg mer muskler og så ut som en voksen spiller nå. Kan muligens bli sesongens hit? Ennå en del å hente taktisk, men har de fysiske attributtene på plass. Fikk god hjelp av en svært bevegelig Hewitt bak seg. 7p
7. Matt Green – godt å se at Matt Green med litt lavere skuldre igjen etter at alt var så forknytt på tampen av forrige sesong. 33-åringen har virket noe uforløst i Grimsby, men var god igjen her. Skaffet frisparket som ga 1-0 og scoret 2-0 målet etter en gavepakke fra keeper. Forsvant noe i andre omgang og ble byttet av, men er nok stinn i trening? 7p
19. Max Wright – den lokale yndlingen var nærmest usynlig i første omgang. Delvis kanskje grunnet den billige optikken på streamen, men ble da også byttet over på høyre med Starbuck på tampen av første omgang for å få han litt i gang. Kunne ha fått en goal da han ble spilt fri av Starbuck, men kolliderte med en utrusende keeper. I andre omgang gikk han ned som venstreback etter byttene like før timen. Fikk se mer av ballen her og gjorde en fin jobb. Kanskje ikke helt utenkelig at han får mer spilletid som venstreback skulle vi ikke få hentet inn noen nye spillere her..? 6p

Innbytterne:

11. Montel Gibson – kom inn etter 57 minutter som venstrekant. Grimsby forsvant litt her og vi så lite til han. Virket litt forknytt i pasningsspillet når han ble presset. 5p
15. Marcus Day – 19-år gammel prøvespiller som forrige sesong ble utleid til de lavere divisjoner fra Bristol City. Day kom inn som venstre midtbane, men virket litt lett der. Er nok bedre i en mer offensiv posisjon, men få alternativer for Holloway i dag. Day ønsket å prøve seg i andre klubber denne sesongen og hadde visstnok noen League One-klubber etter seg skal man tro pressen. Fikk ikke nok minutter på seg i en periode hvor kampen var veldig preseason-aktig 5p

16. Ira Jackson Jr. – kom inn for Starbuck etter 57 minutter og tok senere over midtspissrollen til Green. Jobbet knallhardt uten å få til noe. 5p
21. Cameron Painter – kom inn på midtbanen etter 67 minutter. Virket noe tung og slet med å markere seg. Kjent som et bra talent fra klubbens juniorlag. 5p
22. Duncan Idehen – stopperen kom inn etter 67 minutter. Viste frem sin voldsomme fysikk. Er noe het i duellspillet og bruker mye armer, ting som enten må lukes bort eller holdes bedre skjult. Sammen med Starbuck vil han nok nå lengst av de fire som ble tatt opp fra juniorlaget i sommer. 6p

Bonus
16. Jock Curran – Var utleid til Cleethorpes kun for dagen og fikk hele andre omgang på midten. Viste fin styrke og dunket unna noen av sine treningskamerater. Make or break for Curran denne sesongen. Ble jo regnet som en wonderkid, men har slitt med å ta det siste steget. Ble forsøkt utleid forrige sesong for å få matching, men fikk få minutter. Ble også skadd på tampen av sesongen, så han har noe å hent igjen. Hvor lenge er klubben tålmodige med 19-åringen, hvis far er den tidligere Grimsby-spilleren Terry Curran? 6p