Vår sjette signering, flere på vei

Danny Rose ble mandag klar for Grimsby. Den 32 år gamle midtbanespilleren var sist å se i Swindon.
Rose er fra Bristol, men ble hentet av Manchester United som 14-åring. Han tok så steget ned til non league med Oxford United for så å gå gradene oppover i divisjonssystemet. Det høyeste han har spilt er League One med Portsmouth.

Rose har signert en toårskontrakt.

Samtidig sies det at man skal ha blitt enige med Nottingham Forest om et sesonglangt lån med venstrebacken Danny Preston. Forest vil ha anledning til å tilbakekalle han i januarvinduet.

Vi har heller ikke fått det bekreftet, men mye tyder på at man ønsker å signere iren Sean Scannell. Prøvespilleren skal ha imponert i lørdagens internkamp. Den 29 år gamle kantspilleren var i sin tid regnet som et stort talent i Crystal Palace hvor han fikk 130 kamper. Senere ble det 158 kamper for Huddersfield. De to siste sesongene har han vært i Bradford og Blackpool.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.