Louis Boyd ble tidenes yngste

Grimsby gjorde ti bytter til dette oppgjøret i EFL Trophy. Benken var rekordung med Harvey Tomlinson (16), Ben Grist (15) og Louis Boyd (15). De to sistnevnte kunne slå Tony Fords rekord for yngste debutant. Ford var 16 år og 143 dager da han debuterte, men nå kan jo også femtenåringer få spille.

Ben Grist er født 15.10.04, som gjorde han 15 år 10 mnd 24 dager. Louis Boyd er født 20.10.04, som gjorde han 15 år 10 mnd 29 dager.

Vaklevorent av Grimsby i en 3-4-3, men etter at man la om midtveis i første omgang ble man med ett bedre. Owura Edwards ordnet straffespark etter å ha blitt felt etter en corner. Montel Gibson var kald fra 11 meter og åpnet kontoen for The Mariners.

Tempoet dalte noe i andre omgang, noe som vel ikke var helt uventet. Så etter 67 minutter satte man klubbrekord da Louis Boyd kom inn til sin debut kun 15 år, 10 måneder og 29 dager gammel. Dermed slo han Tony Fords gamle rekord.

Så mer historie da Owura Edwards la igjen til Louis Boyd som la til rette og vridde ballen oppe i krysset til 2-0 etter 74 minutter!

Ny spenning i kampen da Ludvig Öhman handset i boks. Straffen ble skutt i stolpen, men Brendan Kiernan satte inn returen til 2-1.
Grimsby mistet det nå og 2-2 kom da linjemannen vinket ballen inne etter en corner ble styrt mot mål av Kevin Lokko og ble reddet på strek av keeper.

Evan Khouri satte så en tofotstakling inn og ble sendt av banen med rødt kort like før slutt.

Grimsby holdt ut og det stod 2-2 etter full tid. Det betød straffekonkurranse om ett bonuspoeng i gruppespillet. Her scoret Grimsby på alle sine, mens Harrogate satte sitt siste i stolpe ut.

Dermed to poeng i gruppespillet som ledes av Leicester U21 som i dag slo Hull 2-1.

EFL Trophy – gruppespill
Grimsby – Harrogate 2-2 (5-4 etter straffekonkurranse)
Blundell Park

Mål: 1-0 Montel Gibson (str) 36′, 2-0 Louis Boyd (Edwards) 74′, 2-1 Brendan Kiernan 81′, 2-2 Kevin Lokko 85′
Straffekonkurranse: 1-0 Montel Gibson, 1-1 George Thomson, 2-1 Terry Taylor, 2-2 Aaron Martin, 3-2 Owura Edwards, 3-3 Mark Beck, 4-3 Joe Starbuck, 4-4 Warren Burrell, 5-4 Ira Jackson Jr, BOM Lloyd Kerry.

Grimsby (3-4-3): 23. Sam Russell – 22. Elliott Hewitt (16. Ira Jackson Jr), 32. Duncan Idehen, 5. Ludvig Öhman – 15. Harry Clifton, 14. Luke Spokes (31. Evan Khouri 59′), 8. Terry Taylor, 28. Joey Hope (34. Louis Boyd 67′) – 29. Joe Starbuck, 12. Montel Gibson, 20. Owura Edwards. Innbyttere: 1. James McKeown, 27. Harvey Tomlinson, 33. Louis Adlard, 35. Ben Grist.

Gule kort: Ludvig Öhman 74′, Terry Taylor 80′
Rødt kort: Evan Khouri 90′

Max Wright må skanne lårskaden sin og det er ukjent hvor lenge han er ute. Fysio Dave Moore mente det ikke så bra ut. James Hanson, Bilel Mohnsi og Luke Hendrie gjør sakte fremgang og det er usikkert når dem kan returnere. Matt Green og George Williams gikk av med krampe og blir hvilt her. Heller ikke Sean Scannell skal spille etter at han måtte spille hele kampen sist på tynt grunnlag.