Spillerbørsen mot Morecambe

Spillerbørsen fra lørdagens ligacupkamp.

Grimsby (4-3-3):
1. James McKeown 7
Kan ikke lastes for baklengsmålet selv om han kom på mellomdistanse etter sin duell. Hadde eller lite å gjøre. Fikk kritikk for å ta straffesparket som han bommet på, men ingen andre ville ta ansvaret.

19. Max Wright 7
Våget seg lite fremover som høyreback og man fikk ikke utnyttet styrkene hans. Langt bedre når man byttet posisjoner etter halvtimen og han ble gitt frie tøyler offensivt. Hans innleggsfot var ikke like presis som Scannells, men traff godt da Scannell headet like over.

6. Luke Waterfall 7
Timet feil på 0-1. Var heller ikke helt på alerten da Morecambe sendte løp inn bak han. Skulle dog spille seg kraftig opp og hadde en heading i tverrleggeren.

25. Mattie Pollock 7
Rimelig anonym, men det betyr vel at han ikke gjorde noen feil? Tydeligvis instruert til å slå mer langt enn tidligere, det var hans ball som fant Preston på løpet som ga 1-1.

3. Danny Preston 8
Rose var nærmest en tredje stopper til tider og Preston stakk masse på løp, fikk flere gode diagnonalballer å jobbe på og hadde da også assisten på 1-1.

22. Elliott Hewitt 6
Startet som høyre indreløper. Dekker svære rom, men slår mye feil med ball. Hans voldsomme innkast er et angrepsvåpen.

4. Danny Rose 8
Lå virkelig dypt på midten og dikterer spillet. Har noen harde presise baller som åpner opp. En bunnsolid jobb foran stopperne hvor han sveiper opp slik at man kan sende frem en armada med folk. Startet å gjøre mer feil da han ble sliten. Liten av vekst, men tåler en del trøkker. Ut etter timen.

10. George Williams 6
Viste frem sin presise frisparkfot da han løftet inn på nøtta til Waterfall som headet i krysset og ut. Litt veik i lufta og har ikke helt tempoet i seg ennå, bruker all for lang tid til å orienterer seg når han har fått ball.

11. Sean Scannell 8
Har en ro over seg som er sjelden på dette nivået. Flink til å heve blikket på sine innlegg. Klassisk kant helt ute til krittet, men er ennå lynrask.

7. Matt Green 7
Var oppspillspunkt. Hadde noen gode stusser. Brant noen sjanser i starten, men gjorde det godt igjen med sitt 1-1 mål.

21. James Tilley 6
Venstrekanten trakk mye innover da Preston overtok rommet hans. Ble dermed ofte ikke så synlig, men har et flott balldriv når han først får ballen. Gikk ned i midtbaneleddet da Wright ble flyttet frem.

Innbyttere:

33. Evan Khouri 6
Litt overraskende ble 17-åringen vår første innbytter da han kom inn rundt timen for Rose. Virket uredd i å ta ansvar med kula.

20. Owura Edwards 7
Fikk spilletid selv om han ikke hadde noen treninger med laget! Møtte først lagkameratene på hotellet før kampen. Meget underholdene spiller når det kommer til å passere mann mot mann. Rufsete pasningsfot. Tok ansvar fra krittmerket.

12. Montel Gibson 6
Kom inn da medspillerne var slitne og man stort sett forsvaret seg, maktet ikke å markere seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.