Motstridene meldinger rundt Mohsni


Bilel Mohsni (bildet) dukket opp på mandagens trening selv om han ble avskjediget sist fredag.

Det var under pressekonferansen etter lørdagens 5-0 tap mot Tranmere at manager Ian Holloway bekreftet at Bilel Mohsni og Ludvig Öhman var ferdige i klubben.

Grimsby Telegraph og BBC Radio Humberside skriver nå motstridene meldinger rundt statusen på disse spillerne. Til BBC har Holloway sagt at begge spillerne har forlatt klubben og at de ikke vil spille mer for dem. Til Grimsby Telegraph sa Holloway at Mohsni har en kontrakt og at man ikke har fått avsluttet denne, men at dette var utenfor hans arbeidsområde å ta seg av det.

Det var etter lørdagens 5-0 tap mot Tranmere at Holloway slapp bomben om at tuniseren og svensken hadde blitt frigitt. Søndag kveld gikk Mohnsi ut i sosiale medier og fortalte at han skulle stille på mandagens trening.

Dermed startet kaoset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.