Salget gjennomført


Tirsdag ettermiddag ble det klart. Eier gjennom de siste seksten årene, John Fenty, har blitt enig om å selge seg ut av klubben.

Det er konsoritumet Tom Shutes, Jason Stockwood og Andrew Pettit som nå vil ta klubben videre. Den største bøygen stod rundt gjelden klubben hadde til John Fenty, her ønsket Fenty å få de £1,5-millionene med en gang, mens Tom Shutes & Co. ville fordele dette over tre år samtidig som det var lagt inn klausuler om redusert kostnad ved et eventuelt nedrykk til non-league.

På klubbens offisielle nettside ble følgende melding lagt ut av formann Philip Day;
«Melding fra formannen.
Jeg har blitt informert om enighet rundt hovedtermene  mellom John Fenty og konsortiumet rundt salget av aksjene og tilbakebetalingen av hans direktørlån. Det vil ei ble flere kommentarer rundt salget fra noen av partene før de juridiske formalitetene har blitt fullbyrdet og en godkjennelse fra EFL foreligger.»

De aller fleste virker meget positive til dette oppkjøpet. Kritikerne vil nok si at konsortiumet kommer inn med mistenkelig god timing – akkurat før man skal bygge en ny stadion. Skulle dette kollapse så er det enkelte som frykter at de nye eierne mister interessen for prosjektet og forlater klubben i store økonomiske problemer.

Andre vil si at John Fenty ikke fikk til en ny stadion på tjue år og at man nå har fått inn nye smarte hoder med store visjoner.
Det har vært misnøye blant fansen i en rekke år, blant de ansatte virker det som det har vært splittede meninger.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.