-Hurst blir vår nye trener

Paul Hurst retur som Grimsby manager ventes å være nært forestående. Mistanken ble styrket tirsdag kveld da han satt på VIP-tribunen.

Etter hva vi erfarrer vil Hurst ta med seg Chris Doig som ny assistent, duoen har jo jobbet sammen siden 2014.

Ian Holloway hadde jo ingen assistenttrener etter at Anthony Limbrick forsvant i høst, men med seg i teamet hadde han Ben Davies og Greg Howard.

Hurst er kanskje ikke den mest karismatiske treneren, men han er dyktig både taktisk og på spillerhenting. Hans erfaring fra lavere divisjoner med Ilkeston og Boston ga han en nyttig oversikt over disse markedene da han ble ny trener for Grimsby sammen med Rob Scott i mars 2011. Fra 2014 fikk han med seg Chris Doig som ny assistent og sammen bragte dem Grimsby tilbake til ligaen i 2016 da man slo Forest Green Rovers i Play Off-finalen.

John Fentys lave budsjetter gjorde at Hurst ikke alltid fikk viljen sin og han var ikke vanskelig å be da Shrewsbury ga han et jobbtilbud. Her ble det mer suksess og noen heftige cupskreller. Et nytt steg i karrierestigen kom da han ble hentet av Ipswich, men dette skulle også vise seg å bli starten på nedturen med sparken etter 15 kamper og siden et lite år i Scunthorpe. Siden januar 2020 har han vært klubbløs, men han var høyaktuell for jobben i Bradford inntil nylig.

Både det avtroppende styret og konsortiumet på vei inn skal være enige om å ansette duoen som Grimsbys nye trenere.

Det er ventet at Hurst og Doig vil lede Grimsbys neste kamp som er lørdag 2. januar hjemme mot Cambridge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.