Ønsket Gunnar Halle


I den siste utgaven av Grimsby Town-podcasten «DN35» intervjuet man John Cockerill om sin lange karriere i klubben både som spiller og trener.

I 1996 var han en kort periode caretaker manager etter sparkingen av Brian Laws. Han ønsket da å hente inn nordmannen Gunnar Halle fra Oldham, samt Andy Hessenthaler fra Watford. Prisen for duoen var satt til £250 000, men ved et trylleslag byttet styret om rollene for John Cockerill og assistenten Kenny Swain. Dermed ble det aldri noe av overgangene.

«Denne interessen ble jeg aldri informert om, men jeg vet at det var flere klubber som kontaktet Oldham på den tiden,» forteller Gunnar Halle til grimsbynorge.com.

Den påfølgende sommeren signerte han for Leeds United. «Ofte var jo spilleren den som ble informert sist,» humrer Halle som nå er landslagstrener for U17.

Hadde Gunnar Halle signert for Grimsby ville han blitt den første nordmannen i Grimsby Town. Senere i år 2000 signerte man Knut Anders Fostervold.

Sommeren 2001 hadde man også en nordmann på prøvespill i Stian Thomassen som prøvespilte for Grimsby mot Trelleborg under sommerturneen til Sverige.

Vi vet også at Grimsby gjennom årene har hatt følere ute etter Bård Borgersen, Frode Kippe, Arne Vidar Moen, Alexander Aas, Joakim Asla Hagabakken og Gunnar Aase, samt en Molde-spiss som muligens var Bernt Hulsker? Dette var rundt årtusenskiftet da Grimsby var å finne høyere i divisjonspyramiden og pengene satt mer løst.

For omlag 10 år siden var klubben ivrige etter den svære spissen Øyvind Hoås.

I 2019 var tenåringen Paul Endre Ullenes fra Hundvåg på prøvespill med juniorlaget da supporter Geir Myklebust var mellommann. Per Øyvind Grimsby og daværende manager Michael Jolley luftet også tanken om et prøvespill for unge Nikolai Persson Grimsby under en omvisning høsten 2019.

I 2003 var det også snakk om et internasjonalt samarbeid mellom Grimsby Town og Lillehammer FF, men planen om å bli vennskapsklubber strandet da den norske klubben rykket ned til 3. divisjon. Dermed ble det ikke noe av treningsleiren til Norge i 2004.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.