Tidligere norsk prøvespiller klar for ny klubb


I januar 2019 prøvespilte Paul Endre Ullenes for Grimsbys juniorlag, da var det snakk om at skulle få komme tilbake ved påsketider samme år. U18-treneren Neil Woods fant nok andre løsninger, da det siden kom en kontrabeskjed.

Paul Endre fikk siden sin A-lagsdebut for Hundvåg i 4. divisjon samme år, men i 2020 måtte han nøye seg med juniorfotball. Seniorfotballen lar vente på seg og nå har midtbanespilleren meldt overgang til Bryne som kan tilby juniorfotball på nasjonalt nivå.

Bryne FK er på vei oppover igjen etter fire år på nivå tre. I 2021 vil man igjen spille i Obosligaen. Klubben har også et tilbud i 4. divisjon med Bryne 2.

Klubben er kjent for sitt talentarbeide og globalt er Bryne nok mest kjent for å ha fått frem Erling Braut Håland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.