Målløs, men morsom kamp


1200 bortesupportere oppildnet Grimsby til topp innsats og 0-0 borte mot opprykkskandidat Stockport er bra. En underholdende kamp uten særlig mange sjansene! John McAtee hadde vår største sjanse, men målet ble annullert grunnet en dytt i forkant.

Stockport – Grimsby 0-0
Edgeley Park, 6432 tilskuere (1200)

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 16. David Longe-King (5. Shaun Pearson 61′), 3. Adam Crookes – 17. Sebastian Revan (4. Ben Fox 78′), 15. Harry Clifton, 8. Giles Coke, 22. Alex Hunt – 10. John McAtee, 29. Ryan Taylor (14. Lenell John-Lewis 72′). Innbyttere: 7. Will Bapaga, 18. Erico Sousa.

En spiller sliter med en skade etter lørdagens kamp. Giles Coke trente mandag, men sliter ennå med å innta føde. Det er uansett ventet at Paul Hurst vil gjøre endringer her. Joel Grant og Sean Scannell ventes ikke tilbake i full trening før neste uke.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.