Fra 0-1 til 3-1


En lang tur dette og troppen reiste nedover på fredag og hadde et stopp på Bristol Citys anlegg for å trene.

Dette venter å bli en tøff kamp da Torquay forrige sesong var tapende finalist i Play Off. Dem har riktignok mistet noen nøkkelspillere siden den gang, men har startet å komme til hektene etter en svak start.

Grimsby havnet under tidlig da et frispark fra Armani Little endret retning og gikk forbi James McKeown.
Balanse i resultatet etter 24 minutter da Michee Efete stormet frem, ingen stoppet han og inn i boksen skjøt han inn nede ved stolpen.
Grimsby luktet blod nå og kom foran etter 33 minutter. Et frispark fra Hunt fant Giles Coke som skjøt et flatt skudd inn. Hans første mål siden april 2012!

Andre omgang var stopp-start med en rekke skader hos Torquay.

Ni minutter ble lagt til og det var litt shaky på tampen. Så en energisk kontring hvor Harry Clifton skled inn etter legg fra siden!

Grimsby har dermed tatt 10 av 12 mulige poeng så langt og man tar nye jafs på tabellen.

Torquay – Grimsby 1-3
Plainmoor Ground, 2364 (462) tilskuere

Mål: 1-0 Armani Little 11′, 1-1 Michee Efete 24′, 1-2 Giles Coke (Hunt) 33′, 1-3 Harry Clifton (Taylor) 93′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 22. Rylel Towler, 3. Adam Crookes – 15. Harry Clifton, 8. Giles Coke, 26. Alex Hunt (4. Ben Fox 75′), 18. Erico Sousa (19. Max Wright 75′) – 10. John McAtee (39. Edwin Essel 98′) – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 7. Will Bapaga, 17. Seb Revan.

Gult kort: Michee Efete 55′, Alex Hunt 72′, Harry Clifton 92′

Shaun Pearson er bybakt far og er hjemme. Ryan Taylor tok turen ned selv om fruen har termin i disse dager. Adam Crookes er klar igjen etter at han var syk tidligere i uka. David Longe-King er nok ute i et par uker til. Lenell John-Lewis håpes klar fra sin hamstringskade om tre-fire uker. Joel Grant sliter ennå, han skal undersøkes nærmere. Sean Scannell er så og si klar igjen, men blir ikke med her. Evan Khouri har slitt med en ankelskade siden preseason og matches nå opp med juniorlaget for å nå nivået han var på. Jaz Goundry har også slitt med en hamstringskade etter ankelproblemer. Luis Adlard har sittet i en 10 dager karantene lenger enn Covid-pausen hele troppen hadde. Onsdag ble Rylel Towler hentet på lån fra Bristol City, han er en venstrebeint stopper på 19 år som er trygg med ballen. Man er i samtaler med et par nye spillere, men ingenting er ventet å skje før helgen. Omar Bogle er ikke blant dem man har håp på.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.