Slo pengesterke Wrexham foran stappet Blundell Park

Grimsby har solgt samtlige hjemmebilletter til denne kampen, mens det er ventet at Wrexham vil fylle opp borteseksjonen med 600 tilskuere. Dermed vil man ha det største tilskuertallet på Blundell Park på en tirsdag siden 2004.

Grimsby stiller noe overraskende uforandret tross heftig program og lang reise sist.

Dommeren lot en stygg takling på Ryan Taylor passere. Wrexham satte fart og slo igjennom Jake Hyde som ga 0-1.
Grimsby svarte kjapt da Erico Sousas innlegg mot første stolpe ble headet stolpe inn av Ryan Taylor.
Ny snuoperasjon for Grimsby da Luke Waterfall stanget inn en corner. Dermed 2-1 etter 35 minutter!

Wrexham var det førende laget i andre omgang og det uforandrede Grimsby-laget startet å bli slitne.

Så like før slutt kontret Max Wright inn 3-1! Han kom alene mot keeper, men var nær ved å bli løpt opp. Han klarte å komme seg løs igjen, rundet keeper og satte kaldt inn!

Grimsby – Wrexham 3-1
Blundell Park, 6663 tilskuere

Mål: 0-1 Jake Hyde 23′, 1-1 Ryan Taylor (Sousa) 28′, 2-1 Luke Waterfall (Hunt) 35′, 3-1 Max Wright 89′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 22. Ryley Towler, 3. Adam Crookes – 18. Erico Sousa (19. Max Wright 77′), 8. Giles Coke, 26. Alex Hunt (5. Shaun Pearson 90′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (4. Ben Fox 90′) – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 7. Will Bapaga, 17. Seb Revan.

Gult kort: Erico Sousa 60′, Harry Clifton 66′

Shaun Pearson ble trebarns far på fredag og er tilbake på benken. Ryan Taylors skal også bli far i nær fremtid, men er klar her. Den unge keeperen Ollie Battersby har nå gått på et kortidslån med Belper Town. Joel Grant har skader i begge beina og er flere uker unna. Ryan Sears er omsider tilbake i trening etter et avbrekk, men ligger noe etter skjemaet. Sean Scannell vil starte å trene med laget på torsdag.
Spissjakten fortsetter og det er gode tegn nå, kanskje skjer det noe før lørdag?