Grimsby klatrer videre

Grimsbys gode sesongstart fortsetter etter 2-0 seier hjemme mot Eastleigh på lørdag. Grimsby hvilte Coke og McAtee og det blendende spillet uteble i første omgang. Michee Efete ga oss allikevel ledelsen like før hvilen da han stanget inn Alex Hunts corner.

Eastleigh hadde sin beste periode i starten av andre omgang, men da man satte innpå McAtee og la om til 4-4-1-1 ble det mer fart over sakene. McAtee la opp til Ben Fox som doblet ved et flott langskudd etter 73 minutter.
Inn i overtiden fikk Grimsby straffespark da Will Bapaga ble felt i boks, men toppscorer John McAtee satte straffen i stolpen!

Grimsby klatrer til 3. plass, men nå er det bare ett poeng opp til 1. plassen tross en kamp til gode.

Grimsby – Eastleigh 2-0
Blundell Park, 6051 tilskuere

Mål: 1-0 Michee Efete (Hunt) 45′, 2-0 Ben Fox (McAtee) 73′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 22. Ryley Towler, 3. Adam Crookes – 18. Erico Sousa, 4. Ben Fox,  26. Alex Hunt (10. John McAtee 62′), 15. Harry Clifton – 7. Will Bapaga (17. Seb Revan 79′), 29. Ryan Taylor (14. Lenell John-Lewis 74′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 8. Giles Coke.

Gult kort: Luke Waterfall 53′

Max Wright ikke med i troppen uten at vi vet helt hvorfor. Ryan Taylor er vordende far, men han rakk denne kampen også. Sean Scannell er tilbake i trening, men dette blir for tidlig. David Longe-King og Joel Grant ennå ute med skader, mens Lenell John-Lewis gjør en overraskende retur.