Rekken fortsetter


Grimsby tangerte sesongstarten fra 1982 med sin syvende kamp uten tap. 828 bortesupportere var dog ikke så veldig fornøyde med spillet. Erico Sousa sendte Grimsby foran etter 73 minutter på en volley, men Maidenhead svarte ved Kane Ferdinand ti minutter senere.

Bursdagsbarnet Paul Hurst hadde gjort to endringer på laget da McAtee og Coke kom inn for Bapaga og Fox.
Grimsby slet med å komme i gang på en tørr og humpete bane. Det betød lavt balltempo og Maidenhead utlignet våre stjerner med sine kjøttspillere.
En meget sjansefattig kamp som ender 1-1.

Maidenhead – Grimsby 1-1
York Road, 1976 tilskuere (828)

Mål: 0-1 Erico Sousa (Clifton) 73′, 1-1 Kane Ferdinand 83′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 22. Ryley Towler, 3. Adam Crookes – 18. Erico Sousa (5. Shaun Pearson 78′), 8. Giles Coke (14. Lenell John-Lewis 90′), 26. Alex Hunt (4. Ben Fox 68′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 7. Will Bapaga, 17. Seb Revan.

Gult kort: Luke Waterfall 69′

David Longe-King og Evan Khouri var med på bussen denne gangen, men er ikke i troppen. Joel Grant er tilbake med klubben etter å ha fått behandlinger, men det er et par uker til han kan trene, så må han bygge seg opp. Max Wright er nok en gang skadd, denne gangen er han ute i et par uker med en lårskade. Ryan Taylor ble far til en lite jente på fredag da man hadde en planlagt fødsel. Sean Scannell er skadefri, men har nå blitt syk.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.