Bromley snudde det

Kveldskamp i flomlys Kun tre kamper som spilles i dag, vil Grimsby eller Chesterfield ta 1 plassen?

Paul Hurst hviler Ryan Taylor og Alex Hunt, inn kommer Will Bapaga og Ben Fox.

Energisk start av Grimsby som så ut til å trives på et raskt kunstgressdekke.

Grimsby tok ledelsen like før pause. Bapaga ble felt. John McAtee tenkte kjapt og overlistet keeperen som ikke var med på notene.

Paul Hurst fikk laget sitt til å presse Bromley konstant og hjemmelaget slet med å komme i gang med sitt spill.

Viktige Erico Sousa haltet av etter 53 minutter.

Bromleys gode spiss, Michael Cheek, ga 1-1 ut av intet etter 57 minutter. Innbytter James Alabi ordnet 2-1 ti minutter senere.

Vondt til verre da Michee Efete ble utvist like etter.

Grimsby fortsatte å angripe, isteden kom nådestøtet da Corey Whitely fikk mye rom og avsluttet vakkert til 3-1.

Bromley – Grimsby 3-1
Hayes Lane

Mål: 0-1 John McAtee 43′, 1-1 Michael Cheek 57′, 2-1 James Alabi 67′, 3-1 Corey Whitely 81′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 22. Ryley Towler, 3. Adam Crookes (17. Seb Revan 78′) – 18. Erico Sousa (39. Ryan Taylor 53′), 8. Giles Coke, 4. Ben Fox, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 7. Will Bapaga (14. Lenell John-Lewis 71′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 26. Alex Hunt.

Gult kort: Ben Fox 28′
Rødt kort: Michee Efete 69′

Paul Hurst er ikke fremmed for å friske det opp når det er andre bortekamp på tre døgn. Derfor hviler han Taylor og Hunt.