Ullenes i vannskorpa


For tre år siden prøvespilte han med Grimsbys juniorlag. Nå er Paul Endre Ullenes i ferd med å ta ytterligere steg. I vinter har nemlig Pauli fått innhopp i treningskampene til Brynes A-lag fra Obos-ligaen.

Først fikk han 25 minutter mot Mandalskameratene, sist fikk han en omgang mot Vidar hvor han scoret to og hadde en assist.

Ullenes er egentlig midtstopper, men mot Vidar spilte han venstrekant. Vi så 18-åringen i aksjon for Bryne 2 mot SIF i fjor høst og lot oss imponere over den meget presise og kreative venstrelabben. Han har ennå et utviklingspotensiale på tøffheten som kreves spesielt i boks.

Det var i månedskiftet januar/februar 2019 at Paul Endre dro over til Grimsby for å trene med Neil Woods’ U18-lag. Med seg hadde han far Frode og Geir Myklebust fra supporterklubben.

Den gangen var stopperen uheldig med en skade, men han ble lovd å komme tilbake før påske. Her forandret Grimsby til slutt mening og det ble ikke noe ut av. Ullenes var siden også på et opphold i Stoke, samt i Danmark hos Sønderjyske

«Onkelen min kjenner folk som har kontakter i Grimsby. Det var slik prøvespillet kom i stand. Jeg hadde nettopp vært skadet, og den skadet røyk opp igjen. Jeg skulle egentlig få en sjanse til, men det fikk jeg aldri,» forklarer Paul Endre til Jærbladet.

Hundvåg-gutten skal ha for at han går egne veier. I en lang artikkel i Stavanger Aftenblad kommer det frem at han både har privat fysisk trener og egen mentaltrener. Hagen er også bygget om til en liten fotballbane hvor han kan terpe på tekniske detaljer, mens han har en liten gym i garasjen!

Brynes A-lagstrener Kevin Knappen synes å holde en knapp på Ullenes. «Paul Endre har vært bra og vist seg fram på en god måte. Han er en spillende type med potensial, men det er det veldig mange som har. Nå handler det om å ta potensialet videre. Paul Endre kan bli fotballspiller hvis han knekker kodene og vil det selv, det er det ingen tvil om,» sa Knappen til Jærbladet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.