McAtee til Luton

John McAtee bekreftes nå til Luton, men gode nyheter er at han lånes tilbake til Grimsby til sommeren 2023, som tilsvarte hans kontraktstid. John fikk et tilbud av Grimsby tidligere i sommer som takket nei til da det var interesse fra flere Championship-klubber.

Overgangssummen holdes hemmelig, men formann Jason Stockwood kan fortelle at klubben nå er gjeldsfri atten måneder før planen. Rykter ville ha det til at Grimsby skulle få £500 000, men dette stemmer ikke i følge Jason, som forklarte overgangen ovenfor BBC Radio Humberside.

«Det er ikke tallet som det har blitt rapportert om, men vi vil få en videresalg klausul som er en tosifret prosent.»

Grimsby og Luton ønsker nå også å samarbeide og det kan være snakk om å låne spillere fra dem fremover. «Vi kunne kanskje ha fått et bedre bud andre plasser, men her får vi han tilbake for sesongen. Vi bygger en god relasjon til Luton og det kan tenkes at vi kan låne spillere fra dem.»

«Vi får en porsjon av pengene nå og dem vil gå inn i driften og det samla budsjettet. Paul Hurst jobber knallhardt med å hente inn spillere, vi trenger ikke å påminnes at vi trenger å hente inn spillere.»

«Vi er i samtaler med en rekke klubber om spillere, også Luton. Vi har en langtidsplan og ønsker å gi spillere gode rammer slik at dem ønsker å spille for oss.»

John McAtee måtte poppe skulderen tilbake etter få minutter i premieren mot Leyton Orient. «Hans skulderskade har blitt vurdert av Luton og de anser det ikke som en karrieretruende skade. Paul Hurst og staben snakker med eksperter om han trenger en operasjon og vi håper å få en klarhet i dette snarlig.»

«Vi håper at våre gode verdier vil lokke spillere til klubben. Spillere snakker med hverandre og vi håper at det vil hjelpe oss i vårt arbeid.»

«Vi har også investert i infrastrukturen og antallet sesongkort vi har solgt viser hva klubben står for.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.