Frustrerende aften

Grimsby sliter fremdeles med å vinne på hjemmebane i det som var vår første hjemmekamp siden 20. august. 1-1 mot Gillingham i kveld var vår tredje strake uavgjorte på Blundell Park. Før kampen kunne Grimsby ha tatt en plass i Play Off, men vi slet med å dominere mot bunnlaget som kun hadde vunnet en kamp og scoret ett i serien.

Slik var kampen
Keeperen fomlet en retur på Andy Smiths skudd på etterpresset av en corner. Ballen havnet foran Ryan Taylor som scorets Grimsbys første spisscoring for sesongen slik at man tok ledelsen allerede etter 7 minutter.

Gillingham utlignet like etter da Mikael Mandron kriget inn en corner etter at ballen spratt inne i femmeteren.

Brendan Kiernan hadde et skudd i tverrligger, mens Gillingham hadde et mål underkjent for dytting i boks.

Andre omgang var rimelig jevn og Gillingham kunne ha fått vinnermålet inn i overtiden, men ble avblåst for offside.

Grimsby – Gillingham 1-1