Hvem frigis?

Statusen rundt spillerne på utgående kontrakter er nå blitt annonsert.

Spillere ut:
George Llloyd (returnert til Cheltenham), Tom Dickson-Peters (returnert til Norwich), Mikey O’Neill (returnert til Preston), George Lloyd (returnert til Cheltenham), John McAtee (returnert til Luton), Andy Smith (returnert til Hull), Shaun Pearson (lagt opp), Ollie Battersby (bekreftet på egen instagram), Sean Scannell (bekreftet på egen instagram), Jordan Cropper (bekreftet selv), Josh Emmanuel (utgått kontrakt), Jaz Goundry (utgått kontrakt), Ryan Taylor (utgått kontrakt), Owen Gallacher (frigitt), Bryn Morris (frigitt)

Gitt ny kontrakt:
Jamie Bramwell (klubben har valgt å bruke forlengelsesopsjon), Danny Amos (trigget en klausul ved antall kamper).

Klubben ønsker å beholde:
Max Crocombe (klubben har tilbudt en kontrakt)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.