Ønsker Marshall

Grimsby vil nok ikke hente tilbake Jamie Devitt og Tom Naylor, men Marcus Marshall kan bli forsøkt hentet.

Man har heller ikke interesse for Cleveland Taylor og Dougie Wilson.

Jamie Devitt har et voldsomt potensiale og har blitt frigitt av Hull, men han overbeviste ikke i sitt siste leieopphold hos fiskerne. «Vi skal være ærlige, vi kommer ikke til å prøve å hente Jamie,» forteller Rob Scott.

Jamie Devitt har et voldsomt potensiale og har blitt frigitt av Hull, men han overbeviste ikke i sitt siste leieopphold hos fiskerne. «Vi skal være ærlige, vi kommer ikke til å prøve å hente Jamie,» forteller Rob Scott.

Tom Naylor var imponerende for Grimsby i sluttspurten, men han blir for dyr. «Vi betalte bare 25% av lønna han hevet i Derby, så det er urealistisk at vi henter han,» avslører Rob Scott til lokalavisen.

Marcus Marshall har kontrakt med Bury til juni. «Vi kan ikke betale hva han tjener der. Så det ville vært dumt av oss å tilby han noe nå, men han er kanskje en av dem vi forsøker å hente senere.»

Ellers har Andi Thanoj blitt innkalt til Albania U21 sine to neste kamper mot Ungarn og Bosnia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.