Den islandske agenten skryter av Grimsby

Jason Dadi Svanthorssons dro til England forrige uke og en overgang er ventet å gå igjennom i nær fremtid.

Spillerens agent Bjarki Mar Olafsson stilte mandag opp i et intervju med fotbolti.net.

«Jason er i England og ordner opp i de siste detaljene. Partene har kommet langt i forhandlingene.»

Som kjent har reglene for å bringe inn utenlandske spiller blitt myknet opp etter at det nærmest var umulig i den første tiden etter Brexit. Grimsby kan nå ha to spillere som normalt ikke hadde fått arbeidstillatelse. Jason har for øvrig fem A-landskamper og har spilt i europacup.

«Du kan bare ha et visst begrenset antall med utlendinger i England, men det gis unntak for de få. Det viser hvor mye Grimsby ønsker å hente spilleren. Det er ikke vanlig at klubber i League Two benytter seg av unntaksregelen da det er en viss prosess å få det igjennom. At klubben gjør det her for å få Jason viser deres ambisjoner.»

«Grimsby har blitt klar over Jason gjennom hans gode spill. I dette tilfellet er det en klubb som gjør jobben veldig bra. Veldig sterke spillere har ankommet klubben som jobber veldig effektivt og smart på spillermarkedet med tanke på at de spiller på nivå fire.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.