Jassi er bekreftet!

Etter en drøy måneds romanse er det offisielt mellom Grimsby og Jason Daði Svanþórsson. Tirsdag kveld bekreftet Grimsby at islendingen har signert en kontrakt som binder han til Blundell Park frem til juni 2026.

Det gjenstår dog en del papirarbeid på et høyt nivå for å få han godkjent, men dette vil gå i orden. Klubben følte dem nærmest var tvunget til å gå ut med nyheten allerede nå. Jason vil ikke komme til å spille treningskamper før alt er i orden, men David Artell mener det kan være greit at Jason får en liten pause for å få et overskudd inn i det som blir en meget lang sesong for han. Han er uansett i kampform etter å ha spilt en halv sesong på Island.

Vi var spente på signeringsvideoen, skulle «Jassi» ankomme Humber i et vikingskip? Videoen starter med dronefoto av hjembyen Mosfellsbær før det kryssklippes med nærbilder av vår nye mann alt i takten av Viking-klappet som ble kjent da Island var med i 2016 EM.

Klubber over hele verden har jaktet på Svanþórsson i flere år og interessen har vært spesielt stor nå da kontrakten gikk ut i høst. At milleniumbarnet da velger Grimsby Town på nivå fire kan gi reaksjoner, men det har stort sett vært positive tilbakemeldinger på Island.

Barndomsklubben Afturelding er stolte over å ha skapt en ny proff og på instagram gir dem sine lykkeønskinger. «Gratulerer med overgangen Jason og all lykke i England.»

Den lokale månedsavisen Mosfellingur gratulerer med proffovergangen og linker til artikkelen som står i landets største avis Morgunbladid. Det var fotbolti.net som avslørte interessen først og dem referer til bekreftelsen fra Grimsby, så dette er skikkelig nasjonale nyheter på øya i Nord-Atlanteren.

Breidabliks uoffiselle nettside Blikar gir alt statistikk man behøver og påpeker at Jason var deres første spiller noensinne som scoret i europaligaens gruppespill. Videre er det flere lykkeønskninger på Breidabliks offisielle facebookside.

På Island sitter en stolt familie som endelig kan avsløre hemmeligheten de har sittet på de siste dagene. Nå blir det Mariners TV for alle penga for dem fremover!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.