Mariners TV fortsetter som før (for oss)

iFollow-modellen forsvinner for britene hvor Sky Sports+ tar over strømmemarkedet for EFL, men modellen vil vedvare som før for internasjonale fans via klubbenes egne plattformer ala Mariners TV.

Nordiske fans har jo kunnet se alle* Grimsbys kamper utenom dem som har blitt valgt ut til internasjonal kringkasting.

Hvordan det blir med TV-fotball fra EFL i Norden er forøvrig noe uviss i øyeblikket. Viaplay har jo sittet på rettighetene for så og si hele Norden, men den kontrakten har gått ut. Det er ingen hemmelighet at Viaplay må prioritere hardere etter store økonomiske tap på deres forsøk i det engelske markedet.

Når det kommer til TV-rettighetene i England så er det her store omveltninger. For Grimsbys del betyr det at minst tjue kamper vil bli tilbudt på Sky Sports+. Samtlige midtukekamper i serie, Carabao Cup og EFL Trophy er blant dem. I tillegg utvalgte helgekamper, men det er kun lov å sende i Tippekamp-tid under landslagspauser. Det vil bety at flere av Grimsbys kamper nok vil bli flyttet på. Allerede så har jo bortemøtet mot Notts County blitt flyttet fra en lørdag til torsdagen før!

Positivt for oss er at Grimsbys utvalgte kamper på SkySports+ vil få en bedre produksjon da det vil være minst to kameraer på disse kampene.

Forrige sesong kostet det £140 for sesongkort på Mariners TV.

Forrige sesong ble det solgt omlag 11 000 kamppass, mens 1000 stykk hadde «sesongkort» på Mariners TV.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.