Meksikansk aften


Tross karnevalstemning på tribunen med meksikanske hatter og barter, samt et innleid Mariachi-band stod ikke det sportslige helt i stil.

Da Craig Disley reduserte kvarteret før slutt hadde man allerede sluppet inn tre.

Barnet – Grimsby 3-1
Hive Stadium, 3451 tilskuere

Mål: 1-0 John Akinde 21′, 2-0 David Tutonda 40′, 3-0 Curtis Weston 52′, 3-1 Craig Disley 74′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Shaun Pearson (20. Andrew Boyce 46′), 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 26. Brandon Comley, 8. Craig Disley, 31. Chris Clements, 32. Jamey Osborne (29, Callum Dyson 46′) – 35. Sam Jones, 21. Scott Vernon (18. Tom Bolarinwa 75′). Innbyttere: 4. Sean McAllister, 10. Dominic Vose, 23. Dan Jones, 27. Adi Yussuf.

Gult kort: Chris Clements 52′, Craig Disley 69′, Tom Bolarinwa 89′

Akwasi Asante er trolig ferdig for sesongen grunnet skade. Gavin Gunning er suspendert. To nye spillere skal være på skadelisten, men her har Slade valgt å holde identiteten hemmelig. Den ene av disse to vil muligens rekke kampen.
Også i denne kampen vil vår nye manager sette innpå et par «uprøvde» blad for å sjekke dem ut.
I midtuka hadde man en treningskamp mot Barnsley bak stengte dører. Her var to prøvespillere i aksjon. En av dem skal være voldsom interessant, men om klubben kan få tak i han gjenstår å se. Her fikk man også sett flere «b-spillere» og noen av unggutta som er i utleid i andre klubber.
Ellers antydet Russell Slade at man vil snakke med Everton for å undersøke tilgjengeligheten til Calum Dyson i sommer.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.