Fantastiske nyheter

Innen seks uker vil klubbens offisielle nettside bli relansert. Samtidig vil betalingstjenesten Mariners Player bli erstattet av iFollow.

Den gode nyheter her er at nærmest alle kampene til Grimsby vil bli live streamet med video! Unntaket skal være de kampene som sendes på TV.

«Jeg fikk inntrykk av at de fleste om ikke alle kampene skal sendes på video. Iallefall med audio,» bekrefter Grimsbys pressetalsmann Dale Ladson til grimsbynorge.com.

I e-posten som ble sendt ut til utenlandske abonnenter av dagens tjeneste snakkes det om tilbakebetaling av gjenværende kontraktstid under Player, dermed antar vi at iFollow vil koste noe mer.

I e-posten står det. «Den nye iFollow-servicen vil inneholde alle de gode tjenestene til PlayerHD, og som en supporter utenfor UK vil du få sjansen til å livestreame utvalgte kamper spilt av din klubb fra starten av 17/18-sesongen.»

Dette gjeldere kun EFL-kamper. Dermed ingen cupkamper etc. Heller ingen kamper som blir kringkastet vil bli vist her. Flere detaljer om kampene som blir gjort tilgjengelige vil bli kjent når klubbens nettside relanseres 9. mai.

Oppsummert virker dette som et fantastisk tilbud for skandinaviske fans av Grimsby. Trolig vil man få sett 46 kamper live og direkte kommende sesong. Så får vi håpe kvaliteten på tjenesten er på høyden og at prisen ikke blir skrudd høyt opp.

Positivt er det også om klubben kan tjene litt penger på sin fanbase.

«Vi håper at man kan tjene litt mer penger på dette,» forteller Ladson videre. «Helt nylig fikk vi inn en del penger fra nettsiden vår ettersom vi er tilbake i EFL.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.