Scott fikk sparken

Rob Scott har nå offisielt fått sparken i Grimsby. Torsdag slapp klubben en pressemelding hvor disiplinære årsaker ble gitt til grunn.

Rob anket avgjørelsen, men styret har nå avvist denne. Nå følger en prosess hvor trolig den avskjedige manageren og klubben skal gjøre opp økonomisk. Så får vi håpe at det ikke blir skittentøyvask i retten.

Klubben vil derfor være sparsommelige med detaljer om hva som har skjedd også de kommende uker.

Paul Hurst vil inntil videre fortsette alene, så får vi se om han får med seg en assistent. Keepertrener Steve Croudson, fysio Dave Moore og juniortrener Chris Doig har alle vært behjelpelige med å avlaste Paul de siste ukene.

Ellers er fungerende formann John Fenty på krigsstien. Etter det forsmederlige 4-0 tapet i midtuken hadde BBC et negativt ladet intervju med Paul Hurst samtidig som dem luftet fansens reaksjoner. Dette falt ikke i god jord hos Fenty som dagen etter ringte inn til BBC Radio Humberside. Telefonsamtalen kan man høre her – http://audioboo.fm/boos/1608632-grimsby-town-director-john-fenty-talks-to-humbersidesport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.