Slade tar over

Som ventet ble Russell Slade annonsert som ny Grimsby manager. Med seg får han Paul Wilkinson som assistent.

Selve seansen ble sendt på youtube.

Russell Slade trente Grimsby fra 2004 til 2006. Han huskes for cupseieren mot Tottenham og den tapte opprykksfinalen mot Cheltenham på Millennium Stadium.

Paul Wilkinson er lokal og gikk gradene i klubben før han ble kjøpt av Everton i 1985. Han hadde en flott karriere og har siden trent blant annet reservelaget til Grimsby fra 2001 til 2003.

2 comments
 1. Ser at dette har skapt mange negative, meningsprodusenter noen positive reaksjoner. Hva tror du, Jostein?

 2. En 23 år lang karriere og ingen opprykk men tre tapte Play Off-finaler. Ja, det er lett å ta ham på det. At han også forlot Grimsby etter to sesonger er også noe fansen ikke glemmer.
  Hva spillestil angår så sies det at han spiller svært direkte og kanskje litt gammeldags med 4-4-2, men ser man på hvordan Grimsby spilte under han sist så var det underholdene fotball ledet an av Michael Reddy på topp!
  Karrierestigen gikk bare oppover og oppover helt frem til han kom til Cardiff hvor han erstattet Ole Gunnar Solskjær. Vi kjenner alle til kaosregimet til Mr. Vincent Tan.
  At han senere har mislyktes i Charlton og Coventry må gå under mappen for vanskelige arbeidsforhold. Spesielt i Coventry var det jo gale-matias.
  Så i Grimsby vil han få langt bedre arbeidsforhold.
  Slade er en svært god og erfaren manager for League Two nivå og som har et svært kontaktnettverk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.