Tap i sekspoengers

Grimsbys rekke med seks kamper uten tap tok en ende.

Grimsby – Halifax 0 -1
Blundell Park, 4374 tilskuere

Mål: 0-1 Lois Maynard 53′

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 2. Sam Hatton, 5. Shaun Pearson, 30. Andrew Boyce, 3. Aswad Thomas – 7. Joe Colbeck (26. Patrick McLaughlin 69′), 4. Scott Kerr (18. Andi Thanoj 81′), 8. Craig Disley, 11. Scott Neilson – 28. Oumare Tounkara (17. Ross Hannah 69′), 9. Andy Cook. Innbyttere: 12. Clayton McDonald, 27. Jamal Fyfield.

Gule kort: Shaun Pearson, Aswad Thomas, Scott Kerr.

Lenell John-Lewis ga seg på oppvarmingen sist. Han klaget over at det reiv i den nedre delen av magen når han skjøt. Han trente ikke på mandag og blir neppe klar Paul Bignot er fremdeles ute. Aswad Thomas trente på mandag og man ser på tirsdag om han fikk en reaksjon. Jamal Fyfield er tilbake fra suspensjon. Alex Rodman følte seg svimmel da han gikk av sist, men blir nok okay til tirsdag.

Så var man klar for den femte kampen på elleve dager… Eller den ellevte kampen på en måned! Dette blir vår 56 kamp for sesongen som har vart i 248 dager.

Det betyr at man er på nivå med antall kamper som Premier League klubber med deltagelse i Champions League har hatt. Forskjellen er at de har langt flere spillere. Grimsby har stort sett rotert på de samme 16-18 spillerne gjennom hele sesongen.

Da skal man også ta i betraktning at Grimsby ikke har de samme ressursene på massører og sportsteknologi, at banekvaliteten er langt dårligere og at motstanderne spiller langt mer fysisk fotball.

Her snakker vi om fotballens gladiatorer!

Radio | Livetekst | Livechat | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.