Få ledd til verdensstjernene

Det har blitt sagt at det kun er seks ledd mellom alle i verden. Hvor mange ledd er det mellom Grimsby og verdensstjernene?

Danny Murphy
Den tidligere Liverpool-spilleren var nevøen til Grimsby-legenden Paul Futcher og da også søskenbarn med Ben Futcher.

Martin Ødegaard
Real Madrids unge trollmann ble trent av Grimsbys danske dynamitt spiss David Nielsen i Strømsgodset. Martin har i intervjuer hyllet Nielsen for hans vilje til å gi han spilletid på førstelaget. Nielsen ble i sin tid kalt Messiah i Grimsby.

Jean-Daniel Akpa-Akpro
Jean-Louis Akpa Akpros yngre bror er nå stjerne i fransk fotball for Toulouse. Han var med i VM-troppen til Elfenbenkysten og spiller i disse dager i Afrikamesterskapet. Jean-Daniel var i Grimsby og besøkte Jean-Louis i sin tid.

David Beckham
Terry Cooke var bestevenn med David Beckham og de unge stjernene som skulle herje i Premier League. «Cock», som han ble omtalt som i et dansk kampprogram under Grimsbys turne i Skandinavia på tidlig tusentall, var med i Manchester Uniteds Class of 92. Han ble snakket om i samme åndedrag som Giggs, Scholes, Beckham, Neville-brødrene og Butt. Problemet var at han var høyrekant og skulle konkurrere med David Beckham.

Claudio Caniggia
Ivano Bonetti ønsket å kjøpe seg inn i Grimsby og lokket med å ta med seg stjernespillere. Man fikk ikke tilslag hos styret. Isteden gikk man for Dundee i Skottland. Her sjokket han fotballverdenen med å hente den Argentinske stjernespissen Claudio Caniggia. Om bare…

Louis van der Gaal
Grimsbys nederlandske import Menno Willems spilte i ungdommen for Ajax under Louis van Gaal og var lagkamerat med Edwin van der Sar, Danny Blind, de Boer-brødrene, Jari Litmanen, Patrick Kluivert og Marc Overmars! I Grimsby ble Willems mest kjent for sine tettsittende svarte skinnbukser på nattklubbene i Cleethorpes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.