Palmer og Lenell fiksa biffen

Magnay løftet inn i boksen. Jolley gikk i duell og kunne ha fått straffe, men ballen havnet hos Oliver Palmer som førte Grimsby foran etter tretten minutter. Tolv minutter før slutt doblet Lenell John-Lewis etter en svak retur fra keeper. På overtid reduserte Eastleigh med sine ti menn, men det var for seint.

Grimsby – Eastleigh 2-1
Blundell Park, 4034 tilskuere

Mål: 1-0 Oliver Palmer (Magnay) 13′, 2-0 Lenell John-Lewis 78′, 2-1 Dean Beckwith 93′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, 35. Gregor Robertson – 34. Christian Jolley, 8. Craig Disley, 16. Craig Clay, 20. Nathan Arnold – 18. Jon-Paul Pittman (14. Lenell John-Lewis 71′), 33. Oliver Palmer. Innbyttere: 2. Paul Bignot, 4. Scott Brown, 10. Ross Hannah, 19. Daniel Parslow.

Gult kort: Aristote Nsiala 56′, Carl Magnay 89′

Grimsby hadde Lennell John-Lewis tilbake fra skade, mens Jack Mackreth stod over.