Rolig silly season

De fleste er opptatt med EM om dagen og det er særs rolig på nyhetsfronten i Grimsby.

Så langt har man kun hentet en spiller i spissen Andy Cook fra Barrow som har signert for to år. Klubbene har blitt enige om en fornuftig overgangssum trolig i størrelseorden £10 000.

Det er meningen at troppen skal bestå av 22 spillere, det betyr at man trolig kan vente ti signeringer de neste åtte ukene før seriestart.

Managerne Hurst og Scott har is i magen og vet at jo lengre de venter jo bedre spillere er det mulig å få tak i. Det finnes nemlig flere kontraktsløse spillere på markedet med erfaring fra høyere divisjoner.

Viktig er det også at man ser ut til å beholde toppscoreren Liam Hearn som kom inn på sesongens lag for Blue Square Premier.

Rykteflommen har da også vært beskjeden så langt. Halifax’ forvareren Scott McManus er det nærmeste vi kommer et rykte med substans.

Optimismen er dog stor i Grimsby som per dags dato har solgt over 100 flere sesongkort enn på samme tid i fjor. Klubben skal ha ros for at prisen har vært frosset de siste fire sesongene. Man håper dermed å overstige sist sesongs tilskuersnitt på 3 300.

De nye draktene har også slått an. Den første dagen solgte man hele 400 drakter!

£3 600 i prispenger for FA-cupen kommer også godt med i en slunken klubbkasse.

Alan Buckleys hjemkomst er nå et faktum, dog som trener på aldersbestemt. Med han lurende i kulissene har man fått en voldsom kompetanseheving på trenersiden i klubben.

Bookmakerne har også troen på Grimsby og rangerer dem på fjerdeplass bak Wrexham, Mansfield og Luton.

Det ser bra ut før den kommende sesongen. Nå gjelder det bare å starte sesongen bedre enn i fjor hvor man ikke fant ut av det før i medio november.

Er du optimist foran den kommende sesongen? Kommenter innlegget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.