Plutselig syv poeng bak

Grimsby ble snytt for straffespark i første omgang da Aaron Downes handset, isteden ble situasjonen trukket utenfor boksen. Etter en god første omgang jevnet det seg ut i andre omgang og Aaron Downes dunret inn da man ikke fikk unna en corner etter 68 minutter.

Grimsby maktet ikke å komme tilbake. Dermed ligger man syv poeng bak Cheltenham på tabellen i denne sekspoengeren.

Grimsby – Cheltenham 0-1
Blundell Park, 5218 tilskuere

Mål: 0-1 Aaron Downes 68′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Richard Tait (14. Marcus Marshall 70′), 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, 26. Conor Townsend – 23. Danny East, 8. Craig Disley, 16. Craig Clay (4. Scott Brown 79′), 20. Nathan Arnold – 9. Omar Bogle (18. Jon-Paul Pittman 72′), 10. Padraig Amond. Innbyttere: 6. Josh Gowling, 7. Jack Mackreth.

Gult kort: Craig Disley 55′

Uforandret lag, men Josh Gowling er tilbake fra skade og sitter på benken. Andy Monkhouse står over igjen.

Radio | RadioLivetekst | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.