Slade starta med seier

Russell Slade med kun en endring i Berrett for Jones.
Første omgang var sjansefattig. I andre omgang fikk man mer tak over det og Dyson sendte oss foran fra krittmerket etter at Osborne hadde blitt felt.
Fem minutter før slutt doblet man ledelsen etter vakkert spill. Chris Clements var sist på ballen.
I siste ordinære minutt reduserte Cambridge. Fem minutter ble lagt til, men man holdt ut!

Grimsby – Cambridge 2-1
Blundell Park, 5166 tilskuere

Mål: 1-0 Calum Dyson (str.) 57′, 2-0 Chris Clements (Osborne) 84′, 2-1 Brad Halliday 90′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 22. Danny Collins, 20. Andrew Boyce, 3. Danny Andrew – 28. Gavin Gunning, 16. James Berrett (18. Tom Bolarinwa 67′) – 32. Jamey Osborne, 35. Sam Jones (8. Craig Disley 86′), 31. Chris Clements – 29. Callum Dyson. Innbyttere: 2. Ben Davies, 5. Shaun Pearson, 10. Dominic Vose, 23. Dan Jones, 27. Adi Yussuf.

Gule kort: James Berrett 22′, Sam Jones 66′

Russell vil bruke samme tjuemanns troppen som reiste til Blackpool sist. Scott Vernon står over igjen etter hoderystelsen, men skal være klar igjen på mandag.