Bogle snudde kampen alene

Carlisle hadde færrest tap i hele England og hadde ikke tapt hjemme, men det var før kampen mot Grimsby…
Marcus Bignot overrasket igjen med ny formasjon og nye endringer. 3-5-2-formasjonen var nok spesialsydd mot Carlisle ettersom dem slet sentralt mot dem sist.
Grimsby var det beste laget frem til hjemmelaget tok ledelsen ut av intet ved Charlie Wyke i det 31. minutt.
Så tidlig i andre omgang utlignet vi ved Omar Bogle som brukte styrken sin og satt den bak keeper! Hans syttende mål for sesongen, men første mål siden november.
Omar Bogle ga seg ikke og snudde kampen etter 75 minutter da han stanget inn et corner. Dermed er han alene på toppscorertronen i League Two. Så som ikke det var nok hælet han gjennom debutanten Adi Yussuf som økte til 3-1 like etter.
Det endte til slutt med en fullt fortjent seier til The Mariners som nå har slått både Plymouth og Carlisle borte under Marcus Bignot!

På lørdag venter nemesis Hartlepool…

Carlisle – Grimsby 1-3
Brunton Park, 6863 tilskuere

MÅL: 1-0 Charlie Wyke (S Miller) 31′, 1-1 Omar Bogle 48′, 1-2 Omar Bogle (Andrew) 75′, 1-3 Adi Yussuf (Bogle) 79′

Grimsby (3-5-2): 30. Dean Henderson – 20. Andrew Boyce (6. Josh Gowling 71′), 5. Shaun Pearson, 22. Danny Collins – 2. Ben Davies, 12. Zak Mills, 26. Brandon Comley, 8. Craig Disley, 3. Danny Andrew – 21. Scott Vernon (27. Adi Yussuf 63′), 9. Omar Bogle. Innbyttere: 1. James McKeown, 10. Dominic Vose, 14. Kayden Jackson, 17. Josh Venney, 18. Tom Bolarinwa.

Ashley Chambers (legg), Luke Summerfield (rygg) og Rhys Browne (permisjon) står over. Shaun Tuton har nå returnert til Barnsley. Adi Yussuf er klar etter overgangen fra Mansfield.