Bogle Watch

Det reell fare for at Omar Bogle vil forsvinne ut av vinduet i januar. Så og si halve Championship har meldt sin interesse og klubben har neppe råd til å si nei om det oppstår en budkrig.

Allerede skal Rotherham ha lagt £350 000 på bordet. Det skriver Football League Paper.

Med storklubber som Norwich, Wigan og Nottingham Forest blant de interesserte er det ikke urealistisk at prisen vil nærme seg en million pund tilsvarende omlag 10 millioner kroner.

Penger som kan bli investert i et knippe nye spillere. Noe man har hatt suksess med fra tidligere. Vi husker jo at salget av John Oster og Clive Mendonca sommeren 1997 ga oss over £2 millioner og ble investert i spillermateriell som ga en historisk dobbel Wembley-triumf.

Det kan synes som om Marcus Bignot forbereder seg på et liv uten Omar Bogle. Adi Yussuf ble hentet på overgangsvinduets første dag. Nå skal også Jamey Osborne og Akwasi Asante fra gamleklubben Solihull Moors være på vei inn.

Hva syns du? Skal man beholde Omar Bogle for en hver pris? Han har jo scoret 56 prosent av Grimsbys 32 seriemål denne sesongen. Uten han hadde vi nok vært under streken.

Eller skal vi selge om et akseptabelt bud kommer inn? Marcus Bignot har god oversikt over de lavere divisjoner og vet å foredle spillere. Med så mye cash kan han hente inn et knippe med talent.