Tok svennestykket

Grimsbys første seier i sommer kom mot League One-klubben Doncaster. Dette var den siste store treningskampen før seriestart og det virket som om man drillet inn det som trolig blir serielaget.

Grimsby – Doncaster 1-0
Blundell Park, 1397 tilskuere

Mål: 1-0 Reece Hall-Johnson 23′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 24. Harry Davis (0. Akin Famewo 62′), 6. Danny Collins, 25. Alex Whitmore – 15. Harry Clifton (19. Andrew Fox 83′), 8. Mitch Rose (16. Martyn Woolford 62′), 4. John Welsh, 7. Jake Hessenthaler, 2. Reece Hall-Johnson (3. Paul Dixon 62′) – 9. JJ Hooper, 18. Charles Vernam (14. Louis Robles 76′). Innbyttere: 0. Sam Russell.

Nå er det nok på tide å kjøre inn det man tror er det beste laget og samtidig gi spillere 90 minutter.

Grimsby virker ennå å være interessert i de tidligere prøvespillerne Reece Flanagan og Ali Koiki.

Harry Cardwell og Elliott Whitehouse er ute med skader. Jordan Cook var syk.

Vernam vender tilbake


Charles Vernam returnerer til Grimsby og har signert en toårskontrakt. Som vi alle husker var Vernam på lån til Grimsby i vårsesongen, men en skade betød at han ikke fikk spille under Jolley.

21-åringen har hatt en stor stjerne i Derby hvor han i sin tid puttet såpass mye for deres U23-lag at han på et tidspunkt var europeisk toppscorer for U23-lag. Charles Vernam er spiss, men har også blitt benyttet på midtbanen i Derby.

«Charles er en god person og spiller. Vi mener han har et stort potensiale. Han er fra Caistor, så han kjenner området bra fra før. Han er en spiller som kan skape og score mål for oss. Så vi er virkelig glade over å bringe han tilbake til klubben,» fortalte Jolley til klubbens hjemmeside.

Dermed har Grimsby sikret seg en lovende Championship-spiller på en toårskontrakt.
«Det var interesse fra andre klubber. Noen av dem i League One, så at han velger oss er fordi han ble behandlet godt sist han var her. Vi har et godt forhold til han og han vil komme her og bli en del av det vi jobber mot å få til i Grimsby.»