Tilbake til gamle synder

Grimsby tok en heldig ledelse etter at man fikk et billig straffespark for hands. Mitch Rose ga oss 1-0 etter drøye halvtimen. FGR var dog det beste laget og det var ikke ufortjent at dem utlignet til 1-1 etter 51 minutter. 1-2 var av en slik karakter at det vil komme på tabbevideoer. Danny Collins slo en ball bak mot egen keeper i blinde, men James McKeown var langt ute på siden og ballen trillet inn i egen goal. Etter dette var man rystet i en periode og bortelaget fikk uhindret heade inn en corner til 1-3.
1-4 kom på nytt etter en personlig feil. Denne gangen var det Reece Hall-Johnson som slo en ball bakover på banen som ble snappet opp av Doidge.
Synd å få en såpass dårlig start når optimismen var på vei tilbake. Grimsby har ennå noe å gå på når det kommer til å tilpasse seg den nye 3-5-2-formasjonen for her var det mye rusk.

Grimsby – Forest Green Rovers 1-4
Blundell Park, 5879 tilskuere

Mål: 1-0 Mitch Rose (str.) 31′, 1-1 Carl Winchester 51′, 1-2 selvmål (Collins) 67′, 1-3 Christian Doidge 70′, 1-4 Christian Doidge 84′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 24. Harry Davis (18. Charles Vernam 71′), 6. Danny Collins, 25. Alex Whitmore – 15. Harry Clifton, 8. Mitch Rose, 4. John Welsh (C), 16. Martyn Woolford (7. Jake Hessenthaler 62′), 3. Paul Dixon (2. Reece Hall-Johnson 62′) – 9. JJ Hooper, 11. Jordan Cook. Innbyttere: 12. Akin Famewo, 14. Louis Robles, 19. Andrew Fox, 23. Sam Russell.

Gule kort: Paul Dixon 44′

Jordan Cook var frisk igjen. Harry Cardwell og Elliott Whitehouse er ute med skader. Unggutta Max Wright og Ahkeem Rose sitter på tribunen.