Tre strake tap

Grimsby med sitt tredje strake tap. Alle har vært på bortebane.
Michael Jolley hadde gjort fire endringer siden lørdag og det virket noe ruskete i eget forsvar. Man burde ha ligget under da man isteden tok ledelsen etter selvmål da Wes Thomas slo hardt inn foran kassen.

I andre omgang kom Grimsby under hardt press fra første spark. Mansfield utlignet kjapt ved Tyler Walker. Frem til timen var det enveiskjøring før det roet seg noe.
Så etter et offensivt kast for Grimsby kontret Mansfield inn 2-1 etter 82 minutter ved dagens mann, Tyler Walker.

Selvsagt kjipt, men Mansfield burde ha vunnet langt mer. Grimsbys beste var nemlig keeper James McKeown som var i det umulige hjørnet.

Mansfield – Grimsby 2-1