Så godt som utslått

Grimsbys sjanser for avansement er minimale etter at man tirsdag tapte 2-3 for Newcastle. Skal det skje må Notts County slå Doncaster 2-0 på onsdag.
Michael Jolley ga verdifull matching til de nest beste her da ingen av dem som startet mot MK Dons startet.
Pangstart bokstavlig talt for Grimsby ettersom JJ Hooper smadret Cooks ball oppi høyre kryss allerede etter 9 minutter. En suser det fra utenfor boksen.
Newcastle svarte kjapt, selv om målene til Roberts og Sørensen nok kunne ha blitt forsvart bedre?
Voldsomt hektisk i starten og Grimsby hadde noen gode sjanser like i etterkant før omgangen ble blåst av.
Grimsby bet seg fast i starten av andre omgang og fikk betalt da Jordan Cook brasset inn 2-2 på en ball som spratt i boksen.
Nå kunne det ha vippet begge veier her, men Newcastle fikk vinnermålet etter 77 minutter da et frispark ble lurt inn.
Helt okay kamp av Grimsby som trives mot finspillende lag.
Malurt i begeret var at Reece Hall-Johnson haltet av. Ahkeem Rose pådro seg også en smell selv om han fortsatte å spille noen minutter til før han ble byttet av.

Grimsby – Newcastle U21 2-3
Blundell Park, 547 tilskuere

Mål: 1-0 JJ Hooper (Cook) 9′, 1-1 Callum Roberts (Sørensen) 19′, 1-2 Elias Sørensen (Robers) 26′, 2-2 Jordan Cook (Hooper) 54′, 2-3 Matthew Longstaff 77′

1 Newcastle U21 3 8-3 9p
2 Doncaster 2 3-3 3p
3 Grimsby 3 4-6 3p
4 Notts County 2 1-5 0p