Bekreftet: Palace-kampen går på norsk TV

FA cup-kampen mellom Crystal Palace og Grimsby ble flyttet til lørdag 5. januar klokken 18:30 for det internasjonale TV-publikumet. Nå har redaksjonen fått bekreftet at kampen vil bli sendt på den norske Viasat-plattformen.

«Kjekt at dere spør. Har sjekket opp i dette og vi viser absolutt kampen dere etterspør. Det blir kjekt, det,» bekrefter Viaplay via twitter.

Uoffisielt ser det ut som om kampen går på Viasat 2 med engelske kommentatorer, men det offisielle TV-programmet er ikke oppdatert med kampen ennå så ta den informasjonen med en stor klype salt.

Viasat 2 ligger jo i Riks TV-pakken for dem som kjenner noen med det. Altibox-kunder kan også få kanalen om man velger å bruke 40 av 50 tilgjengelig poeng. Hos Get kan man få diverse pakker, men den billigste for å se sport ligger på 349 kroner/mnd. Da får man en større og bedre pakke direkte fra Viaplay for 329 kroner/mnd, men her da må man streame gjennom app eller nettside.

For våre danske lesere kan vi fortelle at kampen går på TV3 Sport. I Sverige er det Eurosport som har rettighetene til FA cupen.

Kampen vil også bli sendt i Canada, USA og på Malta!

PS: Et artig poeng med denne kampen er at det for første gang i historien vil bli benyttet VAR-dømming på en Grimsby-kamp.